Workshops

Workshops

De workshops die Jendayi aanbiedt zijn van kwalitatief hoog niveau en worden je op een zeer professionele wijze gegeven door een gekwalificeerd en gediplomeerd docent en zullen maximaal 3 uur duren. Het doel is ook om je kennis te laten maken met verschillende onderdelen van spiritualisme zoals healing, magnetiseren, reading enzovoorts. Het is daarom een mooie opstap naar één van de drie zeer uitgebreide opleidingstrajecten.

Bekijk snel hoe de workshops opgebouwd zijn en wat je zoal kunt verwachten.

Korte uitleg

Lenormand: Deze workshop legt dé basis om kennis te maken met de kaarten en hoe deze te gebruiken voor een snel spiritueel advies. Na deze training beschik je over tools en technieken die je direct kunt gebruiken om gemakkelijk de kaarten te gebruiken.

Magnetiseren: Een goede basisfundering om veel technieken voor veel klanten op te doen met healing met je handen als medium in verbinding met het universum. Helen met je handen voor vele klachten. Voor elke klacht is er een behandeling.

Healing: Door middel van het universum helen. Verschillende technieken leer je in deze workshop. Het verschil met magnetiseren en helen, is dat je bij magnetiseren je handen gebruikt. Bij deze healing workshop leer je andere technieken.

Medium en Reading: Luisteren naar je jezelf, gidsen, voorwerpen en het universum. Leer te luisteren naar prachtige boodschappen in licht.

Terug op je pad, in je eigen kracht: Terug bij jezelf komen in het licht op het pad. Leer jezelf spiritueel kennen. Technieken om vertrouwd aan de slag te gaan.

Klant en communicatie: Hier ga ik je laten zien hoe je het beste kunt communiceren met klanten tijdens een behandeling. Hoe communiceer je echt met iemand en kom je tot op de bodem van het probleem.

Zoals gezegd is het een goede opstap naar één van de drie opleidingstrajecten die Jendayi aanbiedt. Ik begijp dat het lastig kan zijn om de juiste keus te maken. Mocht je nog vragen hebben of je twijfelt welke workshop het beste bij jou past? Neem contact met mij op en ik help je graag verder en beantwoord al uw vragen.

CONTACT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.