Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk bij de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat.

Waarvoor kun je bij mij terecht in een training?

Je kunt bij mij terecht voor trainingen in:

·        1   Wat zijn mijn gaven?

·         2  Hoe kom ik op mijn pad terug?

·        3   Hoe wordt je een medium?

·         4  Technieken leren voor healing

·         5  Magnetiseren

·         6  Hoe leer ik mij afschermen?

·         7  Je trilling verhogen

·         8  Ontwikkelen van jezelf

·        9   Schaduwkanten oplossen

·         10 Klachten positief omzetten

·         11 Je eigen unieke zelf te zijn in jouw eigen licht

·         12 Communicatie op alle vlakken

Welke technieken leer je voor klachten of problemen in een training?

Je leert in een training  voor welke klachten welke technieken geschikt zijn en hoe dit werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. De energie gaat automatisch daar naar toe waar het het meest nodig is.

En is dus geschikt voor: lichamelijke klachten, emotionele klachten, mentale klachten.

In principe kan iedere klacht behandeld worden. Men leert hoe het zelfgenezend vermogen ervan in energetisch balans kan worden gebracht.

Hoeveel workshops heb je nodig om een opleidingstraject te starten?

Om een opleidingstraject te kunnen volgen heb je voor de beginners en de in je kracht opleiding geen workshops nodig.

Voor de gevorderden opleidingstraject is het wel de bedoeling dat je de voortrajecten hebt gevolgd of een gelijkwaardige opleiding.

Weet je nog niet zo goed welke workshops je wilt of kunt volgen, neem contact met mij op.

Wat is healing?

Wanneer je energie uitwisselt om tot een healing te komen, kun je je energie uitwisselen en dus een stukje van kracht en energie aan die ander geven, of je vraagt daarin ondersteuning aan van bijvoorbeeld, God, engelen etc. Daarmee wordt de energiestroom krachtiger en fungeer je als een doorgeefluik. Je brengt in ondersteuning van Gene Zijde het lichaam of geest weer in balans.

Wat gebeurt er in een les?

Je doet ‘geleid meditatiewerk’ en oefeningen/visualisaties. We doen geen of weinig lichaamswerk. Je zit gewoon op een stoel, niet op de grond, en doet ‘je ding’.  Ook doe je oefeningen met een ander of wissel je iets uit.

Er is veel ruimte om vragen te stellen in de lessen. Verder spelen plezier en humor een grote rol in deze lessen. Het is het smeermiddel voor groei en heeft een groot ‘oplossend’ vermogen. In onze ogen een hoog energieniveau, net als enthousiasme. En halverwege de les is er nog pauze ook.

Voor wie is training volgen geschikt?

Voor volwassenen en zij die spiritueel willen worden.

Iedereen die meer over zichzelf wil weten. Mensen die zich willen verdiepen en verbreden. De nadruk in de maatschappij en in scholing ligt tegenwoordig grotendeels op het gebruik van ratio, dat is een waardevol instrument maar niet meer dan dat. Je hebt veel meer mogelijkheden tot je beschikking om je leven mee te verrijken

 

Hoe lang duurt een trainingsdag?

De gemiddelde training duurt ongeveer 3 tot 4 uur.

Hoe duur is een training?

Een training verschilt in prijs omdat deze variëren in lengte.

Graag verwijs ik je naar het aanbod waar je alle actuele prijzen zult vinden.

Wat kun je met deze cursussen en opleidingen?

Je wordt zekerder van jezelf en van je eigen mogelijkheden. Je vergroot je eigen kracht en wordt minder afhankelijk. In de cursussen, opleidingen en workshops leer je je eigen energie beter kennen en te ‘managen’ en je verrijkt je leven daardoor.

Mensen volgen deze opleiding allereerst voor zichzelf. Ze gebruiken wat ze leren in hun leven en werk. Na de healing- en reading-opleidingen beginnen mensen wel/niet een eigen reading- of healing-praktijk of ze gaan les geven.

Zijn er vereisten om mee te kunnen doen?

Een  ‘vereiste’ is dat je bereid bent om bij jezelf naar binnen te kijken en je open staat om iets nieuws te leren. Leren betekent ook ‘leeg maken’. Soms ben je een tijdje bezig met “leren hoe te leren”.

Voor de gevorderde opleiding is wel een vereiste dat je een stevige en goede basis van spiritualiteit bezit. Neem contact op al je twijfelt.

Waarom leert men spiritualiteit niet uit een boek?

Het is als met leren fietsen, dat leer je niet uit een boek maar door het te doen.

Door ervaring verkrijg je echt de informatie in je lichaam, het blijft geen theorie of aanname. Je kunt het daardoor ook echt voor jezelf gebruiken.

Zit er een opbouw in dit energiewerk?

Ja, het is belangrijk dat je bekend bent met een bepaald energieniveau om ergens aan deel te nemen.

Alles begint bij de basis, de training Spirituele bewustzijn ontwikkeling, daar zit alles in wat je in de volgende cursussen en opleidingen daarvoor gebruikt.

Basis is niet alleen voor ‘beginners’. Het is de grond waar je op staat.

 

 

Let op!!

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg altijd een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten, ook naast de behandelingen blijf een arts bezoeken. Daarnaast kan een sessie van invloed zijn op de werking van medicijnen.

Stond jou vraag er niet bij?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met mij of direct door op de webcare knop te drukken rechtsonderaan de pagina.