Over Jendayi

I am the creator of my reality

Whatever i focus on

I create

Slider

Het verhaal achter Jendayi

 

Het verhaal achter Jendayi en van Esther van der Wal

Jendayi.nl is de handelsnaam van Esther van der Wal en "Jendayi" betekent "Geeft Dank". Mijn bedrijf en website is ontstaan doordat ik zelf ook het donker heb gekend. Het weten dat het pad er wel was, maar waar? Je nergens thuis voelen, ontheemd op een wereld die niet als de mijne voelde. Je leeg voelen, negatieve energie om je heen, en struggelen door het leven heen. En constant het gevoel hebben dat het anders kan en zou moeten zijn.

Hoe ik dit opgelost hebt, door veel opleidingen, trainingen en cursussen te volgen hoe ik nu ik elkaar zit, hoe de spirituele wereld in elkaar zit. Daarnaast heel veel boeken te lezen. Alle kennis op te zuigen, om het begrijpelijk te maken wie of wat ik nu eigenlijk was en wat mijn pad was. En ik ben nog steeds bezig met te ontdekken en te leren.

Nu ik dit allemaal heb mogen ontvangen, is het zeker tijd dat ik dit ga doorgeven.
Hoe kom je op je pad, in je kracht?
Spirituele ontwikkeling?
Hoe leer ik te staan in positieve energie?

Jezelf zijn, wie je ook bent. Je bent hier met een prachtige gave, met een mooi pad. Geef jezelf de ruimte om jezelf te ontdekken!

Ikzelf

Het verhaal achter Jendayi en Esther van der Wal

Al sinds mijn geboorte zie ik en praat ik met engelen, spirits, gidsen en overledenen. Ook zie ik alle energievelden of het nu natuur is of iets anders… deze extra dimensie van zien en voelen ervaar ik als zeer mooi, bijzonder en krachtig.

Ik ben gespecialiseerd in het werken met gidsen en andere energieën en help u om uw vonk (weer) te laten branden en om je op jouw pad van liefde en licht te zetten.

Waar u ook bent in het leven, op elk moment terug in het licht kan stappen. Wat ik geweldig vind om te zien is hoe men met de simpele en gemakkelijke technieken die ik aanreik, direct aan de slag kan gaan. Direct positief en actief op weg in het licht op uw pad.

Wil je een impressie krijgen van Jendayi?

Bekijk dan deze introductie video

 

ICT coach en trainer

In eerste instantie ben ik opgeleid tot ingenieur (Ing.) en Bachelor of science in de plantenbiologie. Ik werk al jaren met plezier binnen de ICT. Sinds 2009 ben ik hier ook bedrijfscoach en trainer. Deze geef ik op locatie of vanuit mijn eigen praktijk. Ik leer mensen hoe communicatie werkt, verbale en non-verbale communicatie, en hoe je dit toe kunt passen of alle vlakken. Ook weer met simpele en gemakkelijke technieken die je de volgende dag gelijk al kan gebruiken.

Mijn gevolgde opleidingen:

hypnotherapeut

werken met kinddelen

Lenormand gevorderd

medium en healer gevorderd

trance healing en mediumschap

paramedisch en therapeutisch mediumschap

training in de Wet van aantrekking

master NLP

magnetiseren gevorderd

intuïtieve ontwikkeling gevorderd

geen limieten

vorige levens en negatieve energieën verbreken

boeddhistische healing

werken met traumadelen

Dit was het verhaal achter Jendayi.

Bedankt voor het lezen.

Bekijk het aanbod

Alle opleidingen op een rij met ruime keus

BEKIJK HET AANBOD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.