Jendayi

It starts with a vision
All you have to do now.............
is execute theme

Shadow
Slider

Ik ben Esther van der Wal en ben NLP coach, healer, medium en trainer c.q docent. Ik geeft vanuit mijn bedrijf ‘Coaching Praktijk E.J. van der Wal’ coaching, healing- en medium consulten en therapeutische consulten. Daarnaast ben ik docent van trainingen in Leonormand kaarten leggen, Magnetiseren en de twee workshops Coaching technieken. Ik ben betrokken en humoristisch. Via mijn gidsen krijgt ik zuivere boodschappen door. Ik helpt u om op uw zielenpad te komen, in licht en liefde. 

Bij Jendayi kun je terecht met fysieke en emotionele problemen, voor coaching, healing, voor een aura- of chakra reading, voor contact met overledenen, gidsen en engelen, voor een therapeutisch medium consult  en voor een algemeen spiritueel consult. Esther leest ook foto’s van overleden personen.

Naast individuele sessies kun je bij Esther terecht voor de trainingen Leonormand kaarten leggen, Magnetiseren
en de twee workshops Coaching technieken.

 

Bekijk ook mijn informatie video

Coaching Praktijk E.J. van der Wal _uitzending RTL 4 interview


Bekijk het aanbod

Neem gerust een kijkje wat voor opleidingen er worden aangeboden