Veelgestelde vragen

Met welke klachten of problemen kun je bij mij terecht?

Een coaching is voor zeer uiteenlopende klachten geschikt en werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. De energie gaat automatisch daar naar toe waar het het meest nodig is.

En is dus geschikt voor: lichamelijke klachten, emotionele klachten, mentale klachten

In principe kan iedere klacht behandeld worden. Ik behandel het hele lichaam en geest waardoor het zelfgenezend vermogen ervan hersteld wordt.

Hoe vaak is een coaching nodig?

Dat hangt uiteraard af van de vraag. Soms zijn 3 gesprekken voldoende, als je alleen praktische handvatten wil. Bijvoorbeeld voor het omgaan met prikkels, in verband met hooggevoeligheid. Vaak zit er in de vraag ook een psychologische component, dan werken we gemiddeld 8 sessies. Bij burn out klachten, en uitgeval van je werk, zijn regelmatig meer sessies nodig. Ik werk dan eerst aan herstel, en een stuk zelfmanagement. Vaak volgt daarna begeleiding bij de reïntegratie, en een verankering van het zelfmanagement.

Welke verschillende soorten coachingssessies kun je bij mij volgen?

Gewone coaching sessie, spirituele ontwikkeling coaching sessie, healing coachingssessie of een combinatie van deze sessies.

Coaching gebeurt in een 1 op 1 setting. De coachee leert en komt tot inzichten en de coach helpt en ondersteunt dit leerproces. Bij coaching kan er gecoacht worden op de persoon, op beroepsmatig functioneren, of een combinatie van beide. Bij het coachen op persoon wordt er gewerkt aan bewustwording, bij het coachen op werkgebied op een concreet probleem of besluitvorming.

Het doel van coaching is de algehele verbetering van levenskwaliteit en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee. Het is de bedoeling om de coachee aan het denken en werken te zetten en zo tot inzichten te laten komen.

In het coachingstraject ga je verschillende fases door. Eerst zal het probleem worden verkend, dan zal het probleem worden genuanceerd en ten slotte wordt je begeleidt naar actie.

 

Wat is healing?

Wanneer je energie uitwisselt om tot een healing te komen, kun je je energie uitwisselen en dus een stukje van kracht en energie aan die ander geven, of je vraagt daarin ondersteuning aan van bijvoorbeeld, God, engelen etc. Daarmee wordt de energiestroom krachtiger en fungeer je als een doorgeefluik. Je brengt in ondersteuning van Gene Zijde het lichaam of geest weer in balans.

Knap je direct op na een behandeling?

Sommige mensen merken tijdens de behandeling direct iets. Hun geest komt tot rust, hun lichaam ontspant zich dieper en ze voelen de energie weer door hun lichaam gaan stromen. De meeste mensen voelen zich na afloop van een behandeling veelal blijer en lichter. Dit gevoel kan dagen doorwerken of zelfs blijvend zijn. Het gebeurt ook dat mensen de periode na de behandeling iets merken, of dat ze geen enkel verschil waarnemen. Dit betekent niet dat de behandeling niet heeft geholpen. Soms heeft het energetische werk wat langer de tijd nodig om 'door te dringen'. Na maximaal 3 behandelingen moet duidelijk zijn of de behandelingen voor de ontvanger leiden tot een verbetering van de klachten. Het kan zijn dat een andere therapie op dat moment meer invloed heeft op het genezingsproces en het subtiele energiewerk misschien later weer aan bod kan komen. Dit kan worden besproken. Uw welzijn is het belangrijkste. Blijf vooral ook altijd alles bespreken met uw arts.

Hoe lang duurt een coaching?

Een coaching duurt vanaf een uur tot anderhalf uur. En kun je steeds verlengen met een uur.

Wat kost een coaching?

Coaching van een uur kost 64 euro.
Coaching van anderhalf uur kost 79 euro.

Wat gebeurt er in een les?

Je doet ‘geleid meditatiewerk’ en oefeningen/visualisaties. We doen geen of weinig lichaamswerk. Je zit gewoon op een stoel, niet op de grond, en doet ‘je ding’.  Ook doe je oefeningen met een ander of wissel je iets uit.

Er is veel ruimte om vragen te stellen in de lessen. Verder spelen plezier en humor een grote rol in deze lessen. Het is het smeermiddel voor groei en heeft een groot ‘oplossend’ vermogen. In onze ogen een hoog energieniveau, net als enthousiasme. En halverwege de les is er nog pauze ook.

Voor wie is training volgen geschikt?

Voor volwassenen en zij die het willen worden.

Iedereen die meer over zichzelf wil weten. Mensen die zich willen verdiepen en verbreden. De nadruk in de maatschappij en in scholing ligt tegenwoordig grotendeels op het gebruik van ratio, dat is een waardevol instrument maar niet meer dan dat. Je hebt veel meer mogelijkheden tot je beschikking om je leven mee te verrijken.

Hoe lang duurt een training?

De gemiddelde training duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe duur is een training?

Een training verschilt in prijs omdat deze variëren in lengte.

Graag verwijs ik u naar het aanbod waar u alle actuele prijzen zult vinden.

Wat kun je met deze cursussen en opleidingen?

Je wordt zekerder van jezelf en van je eigen mogelijkheden. Je vergroot je eigen kracht en wordt minder afhankelijk. In de cursussen, opleidingen en workshops leer je je eigen energie beter kennen en te ‘managen’ en je verrijkt je leven daardoor.

Mensen volgen deze opleiding allereerst voor zichzelf. Ze gebruiken wat ze leren in hun leven en werk. Na de healing- en reading-opleidingen beginnen mensen wel/niet een eigen reading- of healing-praktijk of ze gaan les geven.

Zijn er vereisten om mee te kunnen doen?

Een  ‘vereiste’ is dat je bereid bent om bij jezelf naar binnen te kijken en je open staat om iets nieuws te leren. Leren betekent ook ‘leeg maken’. Soms ben je een tijdje bezig met “leren hoe te leren”.

Waarom leert men spiritualiteit niet uit een boek?

Het is als met leren fietsen, dat leer je niet uit een boek maar door het te doen.

Door ervaring verkrijg je echt de informatie in je lichaam, het blijft geen theorie of aanname. Je kunt het daardoor ook echt voor jezelf gebruiken.

Zit er een opbouw in dit energiewerk?

Ja, het is belangrijk dat je bekend bent met een bepaald energieniveau om ergens aan deel te nemen.

Alles begint bij de basis, de training Spirituele bewustzijn ontwikkeling, daar zit alles in wat je in de volgende cursussen en opleidingen daarvoor gebruikt.

Basis is niet alleen voor ‘beginners’. Het is de grond waar je op staat.

 

 

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg altijd een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten, ook naast de behandelingen blijf een arts bezoeken. Daarnaast kan een healing van invloed zijn op de werking van medicijnen.

Stond u vraag er niet bij?

Dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen of direct door gebruik te maken van de webcare rechts onder.