Contactgegevens

Contact gegevens

U kunt contact opnemen met Jendayi Spiritueel Opleidingscentrum

Lylantse Plein 1,

2908 LH Capelle aan den IJssel

Tel: 0103108474

jendayisoc@gmail.com

Kamer 3.20

*Er zijn verschillende manieren waarop u contact kunt opnemen met Jendayi Spiritueel Opleidingscentrum. Rechts onder vind u een roze button die uw berichten rechtstreeks verstuurd naar mij. Vanzelfsprekend zorg ik dat u zo snel als mogelijk antwoord krijgt en ik streef ernaar dit altijd binnen 24 uur te doen. Ik help u graag met het beantwoorden van u vraag(en) of u te assisteren bij het maken van de juiste keus welk opleidingstraject het beste bij u past als ook het volgen van de diverse wordkshops. Dus aarzel niet en neem contact op met Jendayi Spiritueel Opleidingscentrum.

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Kwaliteit en Service

Kwaliteit en service zijn voor mij van enorm groot belang en ik hecht er ook veel waarden aan om jou als klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Dit geldt voor het contact moment (mail, telefonisch of via live chat) maar ook met het bestellen van de desbetreffende opleidingstraject of workshops. Graag help ik je om de juiste doel te bereiken en samen aan de slag te gaan met het waanzinnige aanbod van Jendayi. Het kan natuurlijk ook zijn dat u technische storing ondervind en je kan er niet uitkomen met het maken van een bestelling of is er onverhoopt iets niet goed gegaan tijdens een bestelling laat het gerust weten. Er is een live chat aanwezig zodat ik je snel en makkelijk te woord kan staan en binnen no time alles kan oplossen voor je. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met Jendayi Spiritueel OpleidingsCentrum.

Fouten kunnen gebeuren en zijn niet vanzelfsprekend. Het is wel vanzelfsprekend dat deze op een juiste en correcte manier worden opgelost. Daarom is het doel om je altijd en overal bij te staan en je een tevreden gevoel te geven.

Veel plezier met het volgen van één van de drie opleidingstrajecten of van de diverse workshops.

Esther van der Wal Jendayi.nl spiritueel opleidingscentrum